Mine erfaringer og kvalifikasjoner

Mine erfaringer og kvalifikasjoner


Jeg er en 29 år gammel kvinne fra Orkdal i Sør-Trøndelag, som for tiden er bosatt i hovedstaden.


I juni 2019 ble jeg uteksaminert fra Norges Kreative Høyskole med en bachelor i journalistikk. Graden jeg har baserer seg i hovedsak på nettbaserte og sosiale medier.Nå tar jeg en master i undersøkende journalistikk ved universitetet i Bergen. 

Bachelorgraden og mine tidligere oppdrag har medført at jeg i dag mestrer publiseringsprogram som Polopoly og Saxo i tillegg til det å lage publikasjoner for nett-tv. Så vel som å skrive lengre tekster for publikasjoner på papir. Enklere foto er også noe jeg kan levere.Selv om min utdanning er forholdtsvis fersk har jeg flere års erfaring fra yrke. Helt siden jeg kom til Oslo for i 2011 år har jeg jobbet som frilansjournalist for ulike medier som NRK, Studenttorget, Mediehuset dittOslo, dokumentarmagasinet Plot og fagblader som Handikapnytt, Tekna og Alle barn er barn.


Redaktører jeg har jobbet for beskriver meg som kjapp, uredd, nysgjerrig og analytisk. Samtidig som de sier jeg er med på øke kvaliteteten på deres medium.


Så om du tror min penn kan passe for ditt medium håper jeg du tar kontakt.  For uansett hvem oppdragsgiveren min er, etterstreber jeg alltid å formidle den gode historien.


Jeg gleder meg til å samarbeide med mange flotte medium i tiden fremover. Kanskje blir nettopp du min neste oppdragsgiver?


Copyright ©  Journalist Stine Slettås Machlar